REFERENTIES

"Ik vind de intervisie met Ton als begeleider steeds weer een prettige en leerzame bijeenkomst. Prettig is dat Ton echt luistert, onpartijdig en onbevooroordeeld is en goed het proces bewaakt. Het probleem wat ingebracht wordt, wordt van veel kanten belicht, het geeft altijd nieuwe inzichten. De verschillende intervisie methodes houden het afwisselend. Er is tevens ruimte voor andere zaken die wij als groep willen leren; zoals het “feedback geven”."
Caroline Derkzen van Angeren, Specialist ouderengeneeskunde

"Ton Uijl als leersupervisor heeft me: • Verrast omdat hij vragen stelde die direct het wezenlijke raakten en ‘zwaar’ in ‘licht’ kon toveren • Laten lachen door zijn droge humor • Me geraakt omdat hij mijn sterke kanten in een mooi daglicht zette • Geïnspireerd als voorbeeld voor mijn eigen supervisiepraktijk • Laten zie dat er ook in de meest gekke situaties nog veel te genieten valt • Kortom geleerd met mijn angsten en twijfels als supervisor speels en liefdevol om te gaan"
Susanne Görlich, docent en supervisor in opleiding

"Ik heb de sessies met Ton als uiterst plezierig en constructief ervaren. Na het vaststellen van de aandachtsgebieden waaraan je wilt werken, geeft Ton je op een leuke, proactieve wijze handvatten mee die je direct kunt toepassen in je dagelijkse leven. Door deze actieve samenwerking wordt je nog meer geconfronteerd met je verbeterpunten. Doordat je jezelf daar voor openstelt geeft het direct energie en wekt het een gezonde nieuwsgierigheid op naar jezelf en je omgeving. De sessies en de tijd daartussen, was voor mij een mooie ontdekkingsreis naar een "beter hier en nu", met als resultaat dat ik mezelf en de mensen om mij heen beter heb leren begrijpen. Dat bereikt hebbende, kan ik me eigenlijk geen grotere rijkdom voorstellen!."
Marcel Adriaanse ceo Hofmeier Financiële Profesionals


 

REFERENTIES

"Aan de start van de supervisie was de gemene deler in onze groep angst voor een zweverig supervisietraject Maar met Ton als supervisor bleek die angst al snel ongegrond. Ton geeft supervisie op een praktische, “down to earth” manier. Het delen van positieve en negatieve persoonlijke ervaringen heeft ons nieuwe inzichten opgeleverd en onze groep hechter gemaakt. Met Ton waren de bijeenkomsten (13) behalve leerzaam soms ook gewoon heel gezellig zonder inhoud te verliezen."
Marjolein Dekker, huisarts in opleiding op het LUMC

"Bedankt voor het begeleiden van de supervisie. Je hebt ons laten
zien wat we nog niet zagen en misschien wel wisten. Ik vond het
prettig hoe je het deed en ons zo positief naar ons zelf liet kijken."

Mieke Bachet, specialist ouderengeneeskunde i.o., LUMC, Leiden

"De supervisie van Ton heb ik als zeer prettig en leerzaam ervaren. Zij rustige, betrokken houding combineert hij met een doortastende manier van vragen stellen en het lef om een spiegel voor te houden. Het doen ontstaan van zelfinzicht en zelfvertrouwen, zonder voorbij te gaan aan ervaren moeilijkheden, vind ik Ton’s kwaliteiten. Ik zie nu welke gedragspatronen en drijfveren mij in de weg kunnen zitten en hoe ik daar effectiever mee kan omgaan. Hier heb ik nog ieder dag baat bij!"
Lisa de Jong, gedragswetenschapper aan de huisartsen opleiding van Erasmus MC

"Ik ben huisarts in hart en nieren. Met alle veranderingen in het vak had ik steeds minder plezier, reden om supervisie te regelen. In Ton Uijl vind ik een goede supervisor Vooraf worden heldere afspraken gemaakt en verwachtingen uitgesproken Ongeveer 10 sessies worden afgesproken. Reflectieverslag na iedere sessie. Ton geeft alle ruimte, vraagt door, bewaakt de rode draad en weet op vanzelfsprekende wijze iedere sessie na een uur af te ronden. Met kleine concrete stapjes wist hij mij te helpen weer grip te krijgen op mijn werk."
R. L. huisarts te Den Haag